Kappersopleiding RodenVoor wie succesvol een eigen bedrijf wil starten :

Kappersopleiding Roden : De Kappersopleiding Roden is bestemd voor iedereen die droomt van een eigen Kapsalon en kapper wil worden. De Kappersopleiding is bestemd voor iedereen die droomt van een eigen Kapsalon en kapper/kapster wil worden, geïnteresseerd is in uiterlijke verzorging en zich goed wil voorbereiden op het starten van een eigen kapsalon. Voor het starten van een eigen bedrijf is geen apart (middenstands)diploma nodig. Na deze opleiding kun je dus direct succesvol van start met je eigen bedrijf!

Zoek hier naar de beste opleidingen

Eindresultaat


Na afloop van de erkende Kappersopleiding heb je de technieken van Kappersvak volledig in de vingers en ben je perfect voorbereid op het starten van je eigen kapsalon. Van French manicure tot financiële administratie: na deze cursus weet je er alles van en ben je een stuk zelfverzekerder. Zo wordt je eigen kapsalon zeker een succes!Leerstof


In de Kappersopleiding leer je alles om professioneel te knippen en je eigen kapsalon te starten. Door middel van heldere theorie en praktische oefeningen leer je stap voor stap verschillende technieken. Bovendien ontvang je een unieke dvd die al deze benodigde technieken en vaardigheden stap voor stap demonstreert. Verder leer je alles wat je moet weten om je eigen bedrijf te kunnen starten; van een financieel plan tot het opstellen van contracten. De volgende onderdelen komen tijdens de Kappersopleiding aan bod:


- Kennismaking Kappersvak
- Hygiëne en veiligheid
- PREP (voorbereiding) en applicatie
- Knippen, kappen, stylen, kammen
- Ondernemingsplan, offertes en contracten
- Financiële administratie en debiteurenbeheer
- Marketing, kwaliteit en service
- Belastingdienst en wet- en regelgeving

Waar wordt de Kappersopleiding gegeven.


De Kappersopleiding wordt gegeven in : Amsterdam, Den Haag, Delft, Rotterdam, Utrecht, Zwolle, Zoetermeer, Almere, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Alkmaar,


- Kappersopleiding Amsterdam - Kappersopleiding Rotterdam - Kappersopleiding Delft
- Kappersopleiding Utrecht - Kappersopleiding Den Haag - Kappersopleiding zwolle
- Kappersopleiding zoetermeer - Kappersopleiding almere - Kappersopleiding arnhem
- Kappersopleiding apeldoorn - Kappersopleiding amersfoort - Kappersopleiding Aalst

Beauty opleidingen
Beauty opleidingen op lokatie Wil je een opleiding volgen maar wil of kun je daar de deur niet voor uit, BeautyOnderweg geeft erkende opleidingen op lokatie, wij komen naar u toe, BeautyOnderweg heeft haar werkgebied in het groenehart, wij zijn gespecialiseerd in het geven van 1 op 1 beauty opleidingen. Wij geven de opleiding Kappersvak in een straal van 30km rond Leiden, boven de 30km zijn de kosten € 0,19 per km. Voor de kappersopleiding, kunt u een kapperspakket aanschaffen, dit is echter niet verplicht u kan ook oefenen met de producten die de docent mee neemt naar de opleiding. Opleiding Thuis Volgen: De voordelen van thuis een cursus, studie of opleiding volgen liggen voor de hand: je bent geen reistijd kwijt, je kunt leren waar en wanneer je wilt. Ook kun je met de opleiding starten wanneer je maar wilt. Ideaal dus voor wie het volgen van een opleiding wil combineren met bijvoorbeeld een gezin en een baan.Vraag informatie aan bij een onze docente's Kappersvak en laat u verrassen door de prijs !